.

Üye Kayıt Formu

ÜYE KAYIT FORMU

 

ÖĞRENCİ    PERSONEL/KAMU             DIŞARDAN  

 

 

 

 

 

 
                              

 

ÜYE NO                                :                                              KART NO :                    

ÜYELİK TARİHİ               :                                  

ADI-SOYADI                       :                                                                                                    

DOĞUM TARİHİ                :

T.C. KİMLİK NO                :                                                                                  

KURUM ADI                       :

KURUM SİCİL NO(Varsa):

GSM                                      :                                                İŞ TEL :                                             

E-POSTA                              :

ADRES                                  :

18 YAŞ ALTI ÜYELER İÇİN

YASAL VELİSİ                   :                                        YAKINLIK DERECESİ:

TELEFON                            :                                              

ACİL DURUMLARDA ARANABİLECEK KİŞİ

AD-SOYAD                         :                                                          

TELEFON                            :   

 

                  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyelik Sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum. Üyelik işlemlerimin yapılmasını istiyorum.

                                                                                                           …/…/2023

 

                                                                                                Adı  Soyadı

                                                                                     İmzası

                                                                            (18 Yaş altı ise Velisi )

 

Üyelik Yenileme Tarihi

Üyelik Tipi

Yenileme İmzası

Onay İmzası

…/…/…..

 

 

 

…/…/…..

 

 

 

…/…/…..

 

 

 

…/…/…..

 

 

 

 

 

 

 

Formu Teslim Alan Personel :                                                                      Üyeliği Onaylayan:

 

 

 

 

 

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ VE SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

 

1. Sözleşmenin Tanımı :

Bu sözleşme Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyelik sistemi ve kullanımına ait teknik ve idari esasları kapsamaktadır.

Bu sözleşmede üye, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezini kullanmak üzere üyelik sistemine dahil olan kullanıcıyı ifade eder.

 

2. Amaç :

Bu sözleşmenin amacı  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelerinin, kullanım koşullarını ve bu koşulların taraflara getirdiği yükümlülükleri ortaya koymak ve üyelerin tesisten en iyi şekilde faydalanmaları ve tarafların haklarının korunmasını sağlamaktır.

 

3. Üyelik Sistemi :

3.1. Üyelik sistemine dahil olabilmek için, üyelik tipine ait belirlenen üyelik ücretinin ödenerek gerekli evrakların ibrazı zorunludur. 

3.2. Üyelik süresi sona eren kullanıcı, üyeliğini yenileyene kadar tesisten yararlanamaz. Her yenileme döneminde, yenileme formu doldurulması, sağlık beyanı ve istenilen belgeleri ibrazı zorunludur. Yeni üye kartının kendine tesliminden sonra tesisten faydalanabilir.

3.3. Üyelik süresi sona ermeden herhangi bir nedenle üyeliğin iptal edilmesi ya da sona erdirilmesi durumunda, üyeye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

3.4. Tesis üyeliği ya da gerekli izni olmadan usulsüz olarak kullanan kişi ve/veya kişiler hakkında yasal işlem yapılır. Eğer bu kullanımı tesise üye bir kişi sağlıyor ise üyeliği iptal edilir.

3.5. Tesisten kaynaklanan bir nedenle, 10 (on) günden daha uzun süreyle tesisin kapalı kalması durumunda bu süre üyelik süresine eklenir. Tesisin 10 (on) günden daha kısa süreli kapalı kalması durumunda bu sürenin telafi edilmez ve üyelik süresi uzatılmaz.

3.6. Tesis üyeliği hiçbir koşulda bir başka kullanıcıya devredilemez. Üyelik kartı hiçbir şekilde herhangi birisine kullanım amaçlı verilemez. Üyelik süresi bitiminde üye kartında yüklü olan kullanım ücreti bedelinin iadesi, bir başka hesaba devredilmesi söz konusu değildir. Kartını başka bir tesis kullanıcısına veren üyenin üyeliği iptal edilerek, gerekli hukuki işlemler yapılır.

3.7. Tuvalet eğitimini tamamlamamış olan çocuklar sıvı geçirmez bez kullanım şartı ile tesis (havuz) üyelik sistemine dahil olabilirler.

3.8. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, üyelik sisteminin işleyişi ve ücretlendirilmesi ile ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.

3.9. Aile üyeliği; Eşini ve bakmakla yükümlü olduğu 18 yaşını doldurmamış en fazla 2 çocuğunu  kapsamaktadır. Çocuk sayısının artışında 22 yaşı geçmemek şartıyla her bir çocuk için 50 TL ücret karşılığında aile paketine dahil olabilir. 22  yaşını dolduran çocukların  üyelikleri iptal edilir.

3.10. 18 yaş altı üyelikler için veli eşliğinde belgelerin ibrazı zorunludur.

 

4. Kullanım Koşulları:

Üyelerin tesisten yararlandıkları süre boyunca uymakla yükümlü oldukları koşullar aşağıda sıralanmıştır:

4.1. Üyeler, kendilerine verilen Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelik kartı veya öğrenci/personel kimliği ile tesisten yararlanabilirler. Bu kartı yanında bulundurmayan üye, üyelik sistemine dahil edilmiş olsa bile tesisten yararlanamaz.

4.2. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Üye Kartını kaybeden veya çaldıran üyenin dilekçe ve resmi kimlik fotokopisi ile havuz yönetimine başvurması halinde kart ücreti kullanıcıdan tahsil edilmek koşuluyla yeni üye kartı 20 TL ücret karşılığında çıkartılır. Üye kartının yenisi kendisine teslim edilene kadar üye tesisten faydalanamaz.

                                                                                                                             Ad-Soyad:

İmza

 

4.3. Üyeler resepsiyona bildirdikleri seans süresi boyunca tesisten yararlanabilirler. Seans süresi sona eren üyeye otomatik olarak yeni seans tanımlanır.

4.4. Tesis, Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 09:00/23:00 saatleri arasında; Cumartesi-Pazar günleri 10:00/20:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

4.5. Üyeler son seans bitiş saati olan 22:45’den saat 23:00’a kadar giyinme süresine sahiptirler. 23:00’da nöbetçi personel tarafından tesis giriş ve çıkışa kapatılır. (Tesisin çalışma günleri ve saatleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilmektedir.)

4.6. Tesis personeline hakaret eden, kaba kuvvet uygulayan ve tesis personelinin görevini icra etmesini engelleyen kişilerin üyelikleri (aile üyeliği ise tüm ailesinin) iptal edilir.

4.7. Tesis içerisine getirilen her türlü değerli eşya ile ilgili sorumluluk üyeye aittir. Bu tür eşyaların kaybolması, arızalanması gibi durumlarda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlu tutulamaz.

4.8. Soyunma odalarında yer alan kullanıcı dolapları asma kilit sistemine sahip olup, her üye kendi kilit/anahtarını taşımak durumundadır. Gün sonunda dolaplar boş ve açık bırakılmalıdır. Soyunma odaları tesisin kapanış saatinde ilgili personel tarafından kontrol edilecek, kilitli görülen dolaplar açılarak tutanak eşliğinde resepsiyon biriminde en fazla 10 gün muhafaza edilecektir. Belirtilen gün içinde alınmayan eşyalar sosyal yardım merkezlerine gönderilecektir.

4.9. Kullanım sırasında gerek tesise, gerekse tesis içerisinde bulunan araç ve gereçlere verilen zarar, bu zarara sebep olan üyeden tahsil edilir. Zararın bedeli üyeden tahsil edilmediği sürece üye tesisten yararlanamaz.

4.10. Üyeler, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezinin kullanımına ilişkin duyuru panolarında ilan edilen ve personelin kendilerine bildirdikleri kurallara uymak zorundadırlar.

4.11. Havuzu kullanan üyeler kendilerine belirlenen kulvarı kullanabilirler. Cankurtaran personellerin gerekli duyduğu durumlarda üyenin kulvarında değişiklik yapabilirler.

4.12. Tesis içerisindeki spor alanlarına dışarıda kullanılan günlük kıyafet ve ayakkabı ile girilemez

4.13. Havuz içerisinde, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetimi tarafından belirlenen eğitim amaçlı yardımcı malzemeler( palet, yüzücü gözlüğü, sert yüzme tahtası, el paleti) dışında herhangi bir malzeme kullanılamaz.           

4.14. Tesis kullanımı sırasında, kullanım kurallarına aykırı hareket eden, diğer kullanıcıları rahatsız edecek şekilde davranan kullanıcıların üyelikleri iptal edilir.

4.15. Üyelikleri iptal edilenler 1 yıl süreyle üyelik yaptıramazlar ve hiçbir şekilde tesisten faydalanamazlar. Tekrarı halinde süresiz olarak tesislerden yaralanamazlar.

4.16. 8 yaşından küçük kullanıcılar Fitness Salonu, buhar odası ve saunayı kullanamazlar.      

4.17. Havuzu kullanmadan önce metal aksesuarların(Tel Toka, Kolye, vb.) çıkarılması zorunludur.

4.18. 18 yaşını doldurmamış kişiler velilerinin yazılı izni ve üye formunda imzası olmadan üyelik yaptıramazlar. Veliler çocukları adına verdikleri izin yazısı ile tüm sorumlulukları kendi üzerlerine alır ve tesis kurallarını kabul etmiş sayılırlar.

4.20. Spor Tesisinden faydalanmak isteyen kişiler (üyelik ve günübirlik) sağlık beyanı olmadan tesisi kullanamazlar.

4.21. Yüzme bilmeyen üyelerin havuzu kullanmaları kesinlikle yasaktır.

4.22. Spor Alanlarında su ve sporcu içeceği haricinde gıda ve içecek tüketilmesi kesinlikle yasaktır. (Tüketilen su şişelerinin Egzersiz Salonu, Sauna-Buhar Odası ve Havuz içerisinde bırakılması kesinlikle yasaktır.)

4.23.Kasıtlı olarak çıkış saatini ihlal eden üyelerin üyelikleri iptal edilir.

 

5. Sorumluluklar :

5.1. Tesis kullanımı sırasında kullanıcının karşılaşabileceği sağlık sorunlarından Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlu tutulamaz.

5.2. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, kullanıcıların daha güvenli ve daha iyi hizmet alabilmeleri için bu sözleşme kapsamında yukarıda yer alan hükümlerle ilgili değişiklik yapabilir, yeni hükümler ekleyebilir veya sözleşmeden gerekli gördüğü hükümleri çıkarabilir.

5.3. Aile üyeliğinden faydalanan ek üyeler de kullanım kuralları ve sözleşme şartlarına tabidirler.

                                                                                                                            

                                                                                                                                                   Ad-Soyad:

                      İmza

 

 

6. Üyeliğin Feshi :

Yukarıda belirtilen hükümlere uyulmadığı takdirde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi üyelik sistemi içerisinde yer alan kullanıcının üyeliğini tek taraflı olarak sonlandırabilir.

 

7.Sağlık Beyanı:

 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tesisleri ile tesislerde bulunan spor aletlerini kullanmamda ve egzersiz veya spor yapmamda engel olabilecek hastalık veya engelimin bulunmadığını beyan ederim.  

 

Formda belirtmiş olduğum kişisel verilerin ‘’6698’’ numaralı ‘’KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU’’ kapsamında tesisin veri kayıt sistemine işlenmesine açık rızam olduğunu belirtirim.

 

 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelik sözleşmesini okudum. İş bu sözleşmede yer alan tüm koşullara uyacağımı kabul ediyorum.     (Velisi olduğum kişinin tüm sorumluluklarını üstlendiğimi beyan ederim.)

   ..…/..…/2023

                                                                                                               Adı  Soyadı

                                                                                                İmzası

                                                                                       (18 Yaş Altı ise Velisi)

 

 

 

 

EKLERİ : İş bu form aşağıda belirtilen ek belgeler ile geçerlilik kazanır ve üyelik işlemi başlatılır.

 

1)       Tc kimlik/ Ehliyet/ pasaport aslı ve fotokopisi (Dış Üyelik)

2)       Öğrenci Kimlik Aslı ve Fotokopisi (Öğrenci)

3)       Kamu Kurum Personel Kimliği Aslı ve Fotokopisi( Kamu Personeli için)

4)       Üyelik Bedeli Makbuzu

5)       Aile Üyeliği için nüfus kayıt örneği

 

Footer Menü

  • Hizmet Bedelleri
  • İletişim
  • Yönetim Kurulu
  • Genel Bilgi