.

Spor ARGEM Kurs Kayıt Formu

 

 

MAKÜ SPOR ARGEM KURS KAYIT FORMU

 

ÜYELİK TARİHİ               :                                 

ADI-SOYADI                       :                                                                                                   

DOĞUM TARİHİ                :

T.C. KİMLİK NO                :                                                                                 

TEL                                        :                                                                                    

ADRES                                  :

18 YAŞ ALTI ÜYELER İÇİN

YASAL VELİSİ                  :                                                               YAKINLIK DERECESİ     :

TELEFON                            :          

ACİL DURUMLARDA ARANABİLECEK KİŞİ

AD-SOYAD ve TELEFON            :                                                                               

 

 

Yüzme

 

Yüzme Özel Ders (      Kişi)            

 

Yüzme (7 – 16 Yaş)             

 

Yüzme (Yetişkin)

 

………………………..

 

 

 

 

 

 

VELİ MUVAFAKATNAMESİ

Velisi bulunduğum ………………………………………………………… ‘nin MAKÜ spor akademisinin yukarıda işaretlemiş olduğum etkinliğe katılmasına izin veriyorum. Velisi bulunduğum öğrencinin herhangi bir sağlık sorunu olmadığını etkinlikler ve performans ölçümü sırasında meydana gelebilecek olası bir kaza sonucu yaşanabilecek sakatlık, yaralanma veya sorunlardan kurumunuzu ve çalışanlarınızı sorumlu tutmayacağımı, bütün sorumluluğun bana ait olduğunu kabul ve beyan ederim.

 

           

Adı Soyadı (18 Yaş Altı İse Velisi)

İmza:

 

 

 

 

  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyelik Sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum. Üyelik işlemlerimin yapılmasını istiyorum.

 

Adı Soyadı:

 

İmza:

 

 

 

Formu Teslim Alan Personel :                                                     Üyeliği  Onaylayan:

 

 

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR AKADEMİSİ KAYIT SÖZLEŞMESİ

1. Sözleşmenin Tanımı:

Bu sözleşme Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Akademisi kurs sistemine ait teknik ve idari esasları kapsamaktadır.

Bu sözleşmede öğrenci, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Akademisine kayıt olan kullanıcıyı ifade eder.

2. Amaç:

Bu sözleşmenin amacı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Akademisi öğrencilerinin, kursa katılım koşullarını ve bu koşulların taraflara getirdiği yükümlülükleri ortaya koymak ve öğrencilerin kurstan en iyi şekilde faydalanmaları ve tarafların haklarının korunmasını sağlamaktır.

3. Kurs Sistemi:

3.1. Kurs sistemine dâhil olabilmek için, kurs tipine ait belirlenen üyelik ücretinin ödenerek gerekli evrakların ibrazı zorunludur. 

3.2. Kurs süresi sona eren kullanıcı, üyeliğini yenileyene kadar kurstan yararlanamaz. Her yenileme döneminde, formun doldurulması ve istenilen belgelerin ibrazı zorunludur. Yenilenen kayıttan sonra öğrenci kurstan faydalanabilir.

3.3. Kurs süresi sona ermeden herhangi bir nedenle üyeliğin iptal edilmesi ya da sona erdirilmesi durumunda, öğrenciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.                                                                                                                      

3.4. Kurs üyeliği hiçbir koşulda bir başka kullanıcıya devredilemez. Kurs üyeliğini başka bir şahsa devreden öğrencinin kurs üyeliği iptal edilerek, gerekli hukuki işlemler yapılır.

3.7. Tuvalet eğitimini tamamlamamış olan çocuklar sıvı geçirmez bez kullanım şartı ile tesis (havuz) üyelik sistemine dâhil olabilirler.

3.8. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, MAKÜ Spor Akademisi kurs sisteminin işleyişi ve ücretlendirilmesi ile ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.

3.9. 18 yaş altı üyelikler için veli eşliğinde belgelerin ibrazı zorunludur. Veli yasal sorumluluğun kendisine ait olduğunu kabul eder.

4.6. Tesis personeline, eğitmenlere veya çalışanlara hakaret eden, kaba kuvvet uygulayan ve tesis personelinin görevini icra etmesini engelleyen öğrencilerin üyelikleri iptal edilir.

4.7. Tesis içerisine getirilen her türlü değerli eşya ile ilgili sorumluluk öğrenciye/veliye aittir. Bu tür eşyaların kaybolması, arızalanması gibi durumlarda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlu tutulamaz.

4.8. Soyunma odalarında yer alan kullanıcı dolapları asma kilit sistemine sahip olup, her üye kendi kilit/anahtarını taşımak durumundadır. Gün sonunda dolaplar boş ve açık bırakılmalıdır. Soyunma odaları tesisin kapanış saatinde ilgili personel tarafından kontrol edilecek, kilitli görülen dolaplar açılarak tutanak eşliğinde resepsiyon biriminde en fazla 10 gün muhafaza edilecektir. Belirtilen gün içinde alınmayan eşyalar sosyal yardım merkezlerine gönderilecektir.

4.9. Kullanım sırasında gerek tesise, gerekse tesis içerisinde bulunan araç ve gereçlere verilen zarar, bu zarara sebep olan öğrenciden/veliden tahsil edilir. Zararın bedeli öğrenciden/veliden tahsil edilmediği sürece öğrenci tesisten yararlanamaz.

4.10. Üyeler, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezinin kullanımına ilişkin duyuru panolarında ilan edilen ve personelin kendilerine bildirdikleri kurallara uymak zorundadırlar.

4.11. Havuzu kullanan öğrenciler, kendilerine ayrılan kulvarı kullanabilirler. Cankurtaran personellerin gerekli duyduğu durumlarda öğrencilerin kulvarında değişiklik yapabilirler.

4.12. Tesis içerisindeki spor alanlarına dışarıda kullanılan günlük kıyafet ve ayakkabı ile girilemez.

4.13. Havuz içerisinde, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Akademisi eğitmenleri tarafından belirlenen eğitim amaçlı yardımcı malzemeler (palet, yüzücü gözlüğü, sert yüzme tahtası, el paleti) dışında herhangi bir malzeme kullanılamaz.         

4.14. Kurs sırasında, kurallara aykırı hareket eden veya diğer öğrencileri rahatsız edecek şekilde davranan öğrencilerin kurs üyelikleri iptal edilir.

4.15. Üyelikleri iptal edilenler 1 yıl süreyle üyelik yaptıramazlar ve hiçbir şekilde kurslardan faydalanamazlar. Tekrarı halinde süresiz olarak kurslardan yaralanamazlar.

4.17. Havuzu kullanmadan önce metal aksesuarların (tel toka, kolye, vb.) çıkarılması zorunludur.

4.18. 18 yaşını doldurmamış kişiler velilerinin yazılı izni ve üye formunda imzası olmadan üyelik yaptıramazlar. Veliler çocukları adına verdikleri izin yazısı ile tüm sorumlulukları kendi üzerlerine alır ve tesis kurallarını kabul etmiş sayılırlar.

4.22. Spor alanlarında su ve sporcu içeceği haricinde gıda ve içecek tüketilmesi kesinlikle yasaktır.

5. Sorumluluklar:

5.1. Kurs süresince öğrencinin karşılaşabileceği sağlık sorunlarından Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlu tutulamaz.

5.2. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, öğrencilerin daha güvenli ve daha iyi hizmet alabilmeleri için bu sözleşme kapsamında yukarıda yer alan hükümlerle ilgili değişiklik yapabilir, yeni hükümler ekleyebilir veya sözleşmeden gerekli gördüğü hükümleri çıkarabilir.

 

 

6. Üyeliğin Feshi :

Yukarıda belirtilen hükümlere uyulmadığı takdirde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Akademisi kurs sistemi içerisinde yer alan öğrencilerin üyeliğini tek taraflı olarak sonlandırabilir.

 

7.Sağlık Beyanı:

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tesisleri ile tesislerde bulunan spor aletlerini kullanmamda ve egzersiz veya spor yapmamda engel olabilecek hastalık veya engelimin bulunmadığını beyan ederim.  

 

Formda belirtmiş olduğum kişisel verilerin ‘’6698’’ numaralı ‘’KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU’’ kapsamında tesisin veri kayıt sistemine işlenmesine açık rızam olduğunu belirtirim.

 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Akademisi kurs sözleşmesini okudum. İşbu sözleşmede yer alan tüm koşullara uyacağımı kabul ediyorum. (Velisi olduğum kişinin tüm sorumluluklarını üstlendiğimi beyan ederim.)

 

 ..…/..…/2021

Adı-Soyadı:

İmza:

 

 

 

 

 

EKLERİ : İş bu form aşağıda belirtilen ek belgeler ile geçerlilik kazanır ve üyelik işlemi başlatılır.

 

1)       Tc kimlik/ Ehliyet/ pasaport aslı ve fotokopisi (Dış Üyelik)

2)       Öğrenci Kimlik Aslı ve Fotokopisi (Öğrenci)

3)       Kamu Kurum Personel Kimliği Aslı ve Fotokopisi( Kamu Personeli için)

4)       Üyelik Bedeli Makbuzu

 

 

Footer Menü

  • Hizmet Bedelleri
  • İletişim
  • Yönetim Kurulu
  • Genel Bilgi